Natur på skemaet

Natur på skemaet

Vi ved nu hvor stor effekt naturen har på sårbare børn og unge. Men naturen kan også forebygge – så de børn og unge vi betragter som velfungerende, kan reducere sandsynligheden for stress og depression, øge indlæringsevne og kreativitet, skabe bedre motorik og fysik samt øge fællesskabs-forståelse og sociale kompetencer.

Derfor har NaturCompagniet udarbejdet en liste af tilbud, så skoler – 7. til 10. Klassetrin – kan sammensætte et program, som passer gruppens behov og ønsker.

I kataloget over tilbud vil bl.a. indgå: Foredrag – ”Hvad kan naturen gøre for dig, og hvad kan du gøre for naturen? og ”Hvordan virker hjernen – og hvilken effekt har naturen”. Workshops – ”Grundlæggende færdigheder til ophold i naturen over flere dage”, ”Hvordan finder du vej i ødemarken?” og ”Mad i naturen”. Tur til ødemarken: ””Overleve” langt væk fra civilisationen”. Endvidere kan gruppen vælge mellem en lang række øvelser, der skal bidrage til at skærpe sanserne og få det største udbytte af ophold i naturen.

NaturCompagniet gennemfører alle foredrag og workshops gratis, hjælper med at planlægge ture, og stiller al udstyr samt NaturGuide til rådighed.

Kontakt os

2021 5781

Date

Category

Hiking