Go Wild Invitation

Indbydelse

Go Wild Invitation

NaturCompagniet vil gerne invitere dine unge til at ”Go Wild”

Vi kombinerer en lang række gavnlige faktorer for sårbare unge i én enkelt pakke: positive oplevelser, bevægelse, natur og socialt samvær. Det gør vi gennem vandreterapi i naturen – lige fra en enkelt dag i skoven til to-tre dage i ”vildmarken” – med stilhed, fordybelse, eventyr og utrolighed.

Vores primære målgruppe er de unge, der ikke trives. Vi skaber de pædagogiske rammer og et frirum i naturen, og vil gerne bidrage til at hjælpe så tidlig som muligt – dvs. mens bekymringen eller problemet stadig er lille.

Rygsækkene pakkes, og de unge skal finde vej til lejren gennem skoven eller følge elven i kanoerne, teltene sættes op, bål skal tændes og maden tilberedes, stjernehimlen udforskes og historier fortælles.

Herude opstår en forrygende mulighed for (24/7), at iagttage den unges følelsesmæssige og psykologiske aspekter – selvtillid, selvbillede, ærlighed og tillid til egen vurderingsevne, oplevelse af tryghed og måske spænding, ligesom holdningsspørgsmål, prestige og status i forhold til andre, holdninger til udfordringer og vanskeligheder, etc.

Endvidere får I mulighed for at opbygge tillidsfulde samtaler, og have en dialog om de unges udfordringer og drømme. Alt sammen med til at vurdere den enkeltes ressourcer, så I efter-følgende kan sætte ind med en effektiv helhedsorienteret løsning.

Vi ved det jo godt – så skal vi ikke bare ”Go Wild”?

De fleste af os har en intuitiv idé om, at naturen er noget smukt og den er god for os. De senere års internationale forskning hjælper os til at bekræfte dette, og ikke mindst har en lang række initiativer med sårbare unge vist sig at have en forrygende effekt – øget selvværd og selvtillid, bedre koncentration, færre konflikter, tillidsfulde samtaler, mere hensynsfuldhed og lydhørhed overfor hinanden.

NaturCompagniet har med stor succes testet disse resultater og naturens positive effekt på sårbare unge, og vi vil nu bringe projektet op i en større skala. Vi håber du vil lege med, og vi stiller alt udstyr til rådighed, ligesom en erfaren NaturGuide deltager gratis på turen.

Vi glæder os til at høre fra dig, og ikke mindst til at ”Go Wild” med dig og dine unge – nu, hvor naturen viser sig i sine smukkeste farver.

Kontakt os

2021 5781

Date

Category

Hiking