Støttegrupper i naturen

Succesopleveler

Støttegrupper i naturen

NaturCompagniet arrangerer kursus og støttegrupper i naturen for udfordrede børn og unge. Aktiviteter og opgaver er tilrettelagt sådan, at de giver succesoplevelser både hos den enkelte og for gruppen.

Vi skaber de pædagogiske rammer og et frirum i naturen, der skal bidrage til at børn og unge får en række positive oplevelser. Hvor de er afslappede, opmærksomme og engagerede. Tre – fire dage med gentagelse, tryghed, fordybelse, leg, utrolighed og autencitet i et anerledes rum!

Dokumentation viser, at kursus i naturen for unge med særlige behov, er mere effektiv end den traditionelle behandling. NaturCompagniet har en virkning på mange forskellige områder, med særligt gode resultater for unge med selvtillidsproblematikker som f.eks. misbrugere, spiseforstyrrede og depressionsramte.

Succesoplevelserne intensiveres ved en bearbejdning af oplevelserne, hvor deltagerne motiveres til at reflektere og give udtryk for, hvad de gjorde, tænkte og følte under opgaverne. Bevidsthed om handlinger, tanker og følelser er vigtige for en generalisering og overføring til deltagernes hverdag og vante miljø samt udvikling af nye indsigter om sig selv og andre.

Alt udstyr stilles til rådighed af NaturCompagniet– rygsække, telte, soveposer, liggeunderlag, etc. – til ophold og opgaver i naturen. Ligesom der gratis deltager en erfaren naturvejleder, som guider de unge og hjælper dem med at slå telte op, samle brænde, lave bål, vandringer i naturen, træklatring, kajak, og meget mere….

Kontakt os på 6021 2483

 

Kontakt os

20121 5781

Date

Category

Hiking