Vores vision og tanker bag

NaturCompagniet

Vores vision og tanker bag

NaturCompagniet vil gøre friluftsliv tilgængeligt og meningsfuldt for børn og unge. Vi vil motivere de unge til at aktivt at lære om friluftsliv, og dermed opleve og værdsætte naturen. Det skal være sjovt, lærerigt og organiseret.

Vi vil skabe muligheder for, og bidrage til, at flere børn og unge kommer ud i naturen – ikke kun de sårbare. Vi tror på den simple cyklus baseret på den idé, at hvis vi kan få dem derud vil de elske at komme tilbage igen. Med andre ord skal vi gøre det så attraktivt som overhovedet muligt at opholde sig i naturen.

I en tid hvor mulighederne for at surfe og zappe hen over alle mulige former for informationer og underholdningstilbud er nærmest uendelige, er det vigtigt at børn og unge også møder udfordringer, som viser værdien og kvaliteterne ved fordybelse i naturen. Som et modstykke til dagligdagens problemer og til tider overfladiske gøremål. I naturen opleves kontrolstyring samt øjeblikkeligt feedback, som giver en høj meningsfuldhed.

Vores grundtanke Vi gør egentlig bare det vi elsker, vandrer og sejler ud, lige der hvor vi har det allerbedst – smukke steder i naturen med stilhed og utrolighed. Vi anvender det bedste udstyr, tilbereder fantastisk mad af de bedste råvarer fra den nordiske køkkenhave, og skaber et inspirerende miljø for de unge med højt til loftet – og dermed kan vi garantere, at de også får en forrygende oplevelse!

Kontakt os

2021 5781

Date

Category

Hiking